Hellerup

Tuborg Strandegnen

Fra fabriksgrund til vild kystnatur. Mindre park, mere vild natur. Ingen plæneklippere, flere sommerfugle. Med bæredygtighed som pejlemærke og med nordkystens natur som forbillede er vi i gang med at skabe Tuborg Strandeng. Et sted hvor vi mennesker slipper kontrollen, og hvor kystens natur får lov til at folde sig ud.

Copenhagen

Kvæsthusmolen alias Ofelia Plads

Et storslået byrum i hjertet af København. Sammen med Lundgaard & Tranberg Arkitekter har vi skabet et levende byrum. På Ofelia Plads mødes man på alle tider af døgnet, året rundt – alene til et møde mellem himmel og hav, til en udendørs koncert, til yoga eller til drinks.

Copenhagen

Frihedsmuseet

Frihedsmuseets arkitektoniske koncept tager udgangspunkt i forestillingen om frihedskampens grænseoverskridende valg mellem to verdener – én overjordisk, offentlig tilgængelig og én underjordisk rejse ned i det skjulte. Det landskabelige koncept er udarbejdet med ønsket om at forholde sig så respektfuldt som muligt til museets placering i Churchillparken tæt på Kastellet.

Copenhagen

Statens Naturhistorisk Museum

Det nye Naturhistoriske Museum etableres ved udbygning af “Sølvgadekomplekset”, den tidligere Polytekniske Læreanstalts historiske bygninger ved Botanisk Have. Landskabet ovenpå de underjordiske udstillingsrum bliver et kuperet landskab, en slags taghave der i et tidssvarende udtryk står i kontrast og spiller op til Botanisk Have.

Copenhagen

Axel Tower

Københavns gamle voldanlæg løber i dag som en skjult historisk tråd under byen. Intensionen har været at skabe en bebyggelse der bryder den klassiske karréstruktur, at fremhæve det gamle voldanlægs retning på tværs af byen og at beplante Axel Torv med fritstående træer, som korresponderer med Tivoli og Ørstedsparken som en gestus til det historiske voldanlæg.

Copenhagen

Søndre Campus

Søndre Campus er et knudepunkt i København, hvor teknologi, kunst, kultur og medier smelter sammen med erhvervsliv og institutioner Ørestad Nord. KU har samlet alle enheder fra det Humanistiske-, Det Juridiske- og Det Teologiske Fakultet på Søndre Campus.

Malmø

Niagara

Et pejlemærke for Malmö Högskola på Universitetsholmens campusområde. En stor sammenhængende taghave på 6. etage inviterer til uforpligtende og rekreativt ophold – en stillezone eller til at mødes med sine medstuderende. Tilmed en forrygende udsigt over Øresund mod Danmark.